Poetom Jestem!

Sztuka S³owa

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

#1 2010-07-26 04:57:12

Damian

Pisarz-Poeta Fantastyki

Punktów :   

Przedstaw siê...

Przedstaw siê...

Wypada zacz±æ:

Witajcie moi mili , mam na imiê Damian, mieszkam w Wiedniu. Mam 26 lat, obecnie pracujê jako recepcjonista w trzy gwiazdkowym hotelu. Na co dzieñ piszê wiersze, czasem ksi±¿ki, lubiê te¿ dobr± muzykê; preferujê ka¿d± byle by siê po niej dobrze czuæ . Mieszkam w Wiedniu ju¿ 9 lat, wiêc nie chcê zapomnieæ jêzyka, szlifujê go jak mogê . Co do hobby, to poza ksi±¿k± lubiê ³owiæ ryby, zbieraæ grzyby(jak jestem w Polsce), kolekcjonowaæ ró¿ne okazy motyli, pasikoników, much itd. W m³odo¶ci mia³em wielkie zami³owanie do przyrody, obecnie nie mieszkam na wsi jak kiedy¶, tutaj w mie¶cie nie mam takich mo¿liwo¶ci. Czêsto têskniê za wsi± i jej urokami ^^, po latach dopiero siê to docenia. Lubiê te¿ spacery po górach i p³ywanie. To tyle moim skromnym s³owem o sobie.

Czekam na wsze wypowiedzi, zapraszam bardzo serdecznie .

http://www.serialeonline.pl/pajacyk.gif

#2 2010-07-29 10:21:20

Mayu

Tworzyciel Ba¶ni

Punktów :   

Re: Przedstaw siê...

No to mo¿e teraz ja. Jako pierwsza dziewczyna tutaj:D

Mam na imiê Gosia i mam 19 lat. Mieszkam w Lubliñcu, ma³ym miasteczku niedaleko Czêstochowy. Obecnie oczekujê na pocz±tek roku akademickiego. Uda³o mi siê bowiem dostaæ na Akademiê Jana D³ugosza w Cz-wie, ponoæ jest to najlepsza uczelnia w mie¶cie. Od dwóch lat pisze wiersze. Znaczy siê pisa³am, teraz dziêki pewnemu blogowi zajê³am siê pisaniem moich ulubionych opowiadañ typu Yaoi. S± one do¶æ ostre w niektórych momentach ale takie w³a¶nie maj± byæ opowiadania erotyczne. Mino tego jestem osob± do¶æ wstydliw±... Uwielbiam muzykê, zw³aszcza rock. Ale jak to ju¿ powiedzia³ Damian, ka¿da muzyka ma w sobie to co¶ wiêc na moim odtwarzaczu jest pe³no ró¿nych gatunków. Kocham literaturê fantasy. Nie przepadam jednak za romanidlami typu Harlekin czy jak to siê tam nazywa. Zdarza mi siê wpadaæ w depresjê podczas, których pisze mi siê najlepiej. Czym siê interesujê? Wszystkim i niczym. Cieszê siê, ¿e zosta³am zaproszona na to forum:D Teraz muszê jszcze zrobiæ nam reklamê^^

Pisarz jest jak kurczak w pomarañczach. Za du¿o s³odyczy psuje potrawê.

#3 2010-07-29 13:56:48

Damian

Pisarz-Poeta Fantastyki

Punktów :   

Witamy Gosiu i ¿yczymy Ci (ja i wszyscy z forum ), wszystkiego najlepszego w nowym roku akademickim . Co do reklamy, to dobry pomys³, aczkolwiek ja nikogo nie zmuszam do forum, jak kto¶ chce siê "wykrzyczeæ" literacko, jest zawsze mile widziany .
Zapraszam serdecznie wszystkich innych czytelników/u¿ytkowników, do wypowiedzenia siê w tym temacie, oraz samych sukcesów literackich .

#4 2010-07-29 20:33:42

Michalius

Pisarz-Poeta Fantastyki

28815704
Call me!
Punktów :   

No to teraz moja kolej ¿eby nie byæ gorszy

No to tak... Mam na imiê Micha³ mam 15 lat ( no niestety najm³odszy, 5 sierpnia bede mial 16
Kocham rysowaæ, graæ, i ogl±daæ filmy. Jak widaæ ostatnio zainteresowa³em siê pisaniem opowiadañ czy powie¶ci i jak mam do³a to wierszy
interesuje siê g³ównie rysowaniem i informatyk±, no ¿eby tworzyæ jakie¶ fajne concept arty mo¿e do jakie¶ firmy jak siê uda w przysz³o¶ci xD

Hmmmm i nie wiem...

Nadzieja umiera jako pierwsza.

#5 2010-07-30 08:53:19

Mayu

Tworzyciel Ba¶ni

Punktów :   

Wiesz w dzisiejszych czasach grafika komputerowa jak i kreacje stron internetowych s± bardzo popularne i op³acalne. Jako jedno z rozszerzeñ w liceum mia³am informatykê ale idê w mniej prozaicznym kierunku. Germanistyka to jest to:D Jak bêdzie potrzeby t³umacz tego jêzyka to zapraszam do mnie:p

Pisarz jest jak kurczak w pomarañczach. Za du¿o s³odyczy psuje potrawê.

#6 2010-08-01 10:27:29

Ksilan

Piosenkarz

Punktów :   

Michalius , muszê ciê pocieszyæ ale to ja jestem najm³odszy

Nazywam siê Kamil ,  mieszkam w Czêstochowie 14 lat (czyli od urodzenia ) lubiê pisaæ ksi±¿ki , interesuje siê mitycznymi stworzeniami , inaczej Fantasy.Lubiê rysowaæ , graæ w gry komputerowe typu PES 09 , Fifa 10 itp.W wolnym czasie gram na dworze w pi³kê , gram w klubie Raków Czêstochowa , i ogólnie lubiê wszystko co jest zwi±zane z pi³k± oraz szkicowaniem.Lubiê siê czasami pobawiæ w programie typu GIMP , Photoshop , ale grafikiem ¶wietnym nie jestem.Pozdrawiam Ksilan

#7 2010-08-10 13:13:40

JvZ

Nowy Czytelnik

SkÄ…d: Warszawa
Punktów :   

Wybaczcie, moi mili, ale to ja jestem najm³odszy ; )
Imienia swego nie zdradzê - k³óci³o by siê to z moim dotychczasowym postêpowaniem, wybaczcie.Jestem znany w sieci jako JvZ z dopiskiem 45, 445, 455 etc. Mam 12 lat i mieszkam w Warszawie. Moim hobby jest rysowanie, tworzenie grafiki komputerowej, programowanie, czytanie ksi±¿ek/mang/opowiadañ, pisanie, ogl±danie anime, granie w gry rpg i pbf oraz przegl±danie demotywatorów czy komixxów ;3
Jestem wielkim fanem ksi±¿ek Andrzeja Sapkowskiego oraz J.K Rowling. Z mang i anime obecnie czytam Reborna!. Co do gier - akurat wpad³o mi w ³apki Neverwinter nights 2, tote¿ po nocach siedzê staraj±c siê przej¶æ j± do koñca. Gra³em tak¿e w Wied¼mina, Fable I, stare, dobre The Sims 2 & 3, Lineage'a II, AC1 & 2...
Z pisania - lubiê pisaæ opowiadania. Raz na jaki¶ czas spisujê dzieje ró¿nych bohaterów z gry, w któr± grywam wraz z przyjació³mi na sesjach rpg.
Prawie mistrzowsko opanowa³em pos³ugiwanie siê GIMPem, Photoshopa mam od niedawna i tak¿e staram siê go oswoiæ ;3
W wolnym czasie tworzê strony internetowe(zale¿nie, szablony do nich albo po prostu je programujê).
Poszukujê jakiego¶ dobrego, klimatycznego forum fantasy, najlepiej nie osadzonego na jun.
Jestem osob± nielubi±c± wychodziæ na dwór i przechodziæ dystansu d³u¿szego ni¿ trzy kilometry bez przerwy, a mimo to by³em na piêciu obozach harcerskich ^ ^'
Zakoñczê mówi±c, ¿e uczêszcza³em te¿ na zajêcia z jêzyka Japoñskiego, aikido, oraz od przysz³ego roku szkolnego zamierzam nauczyæ siê je¼dziæ konno ;3

Pozdrawiam ^ ^

#8 2010-12-22 19:48:34

Gornak

Pisarz Fantastyki

Punktów :   

JvZ - nie, to ja jestem najm³odszy.

Mam na imiê Micha³, mam 11 lat. Nie lubiê chodziæ do szko³y, jak chyba ka¿dy. Mieszkam w ma³ym "zadupiu" niedaleko granicy w Dolno¶l±sku. Uwielbiam pisaæ i rysowaæ. Mam zami³owanie do fantastyki i uwielbiam ksi±¿ki Joanny Kathleen Rowling i Christophera Paoliniego. Lubiê te¿ Naruto i Naruto Shipuuden, w wolnym czasie ogl±dam to anime albo mangê.

#9 2010-12-22 21:57:46

Damian

Pisarz-Poeta Fantastyki

Punktów :   

Serdecznie witamy na forum, ja jako admin ¿yczê ci samych sukcesów pisarskich i zawsze s³u¿ê pomoc± .

#10 2011-06-10 15:50:56

ddd

Gość

Jestem Zenio

Stopka forum

RSS